Verilerinizin silinmesi
Optimirox hizmetine bir Instagram veya Telegram hesabı bağladığınızda, adınıza yayın yapabilmemiz için gerekenden fazlasını saklamayız: hesabın kimliği ve kullanıcı adı, profil adı ve takipçi sayısı ile şifrelenmiş bir erişim belirteci. Bu verileri nasıl sileceğiniz aşağıda açıklanmıştır.
Seçenek 1 — Bağlı bir hesabı kaldırın
Tek bir Instagram veya Telegram hesabının verilerini silmek için:
- Optimirox hizmetinde oturum açın ve Hesaplar ekranını açın.
- Kaldırmak istediğiniz hesabı bulun.
- Kaldır (çöp kutusu) düğmesine tıklayın ve onaylayın.
Bu işlem, söz konusu hesabın erişim belirtecini ve profil verilerini sistemlerimizden derhal ve kalıcı olarak siler.
Seçenek 2 — Hesabınızın tamamını silin
Hesaplar ekranında “Hesabı sil” bölümünü açın ve parolanızla onaylayın. Bu işlem Optimirox hesabınızı ve ona bağlı her şeyi kalıcı olarak siler: bağlı tüm Instagram ve Telegram kanallarını ve belirteçlerini, zamanlanmış gönderileri ve yüklenen medyayı. Bu işlem geri alınamaz.
Seçenek 3 — Silinmesini bizden isteyin
İşlemi bizim yürütmemizi mi tercih edersiniz? info@mirox.pt adresine e-posta gönderin veya ekibimize Telegram’dan yazın; hesabınızdaki e-posta adresini veya Telegram kullanıcı adını bildirin, verilerinizi 30 gün içinde sileriz ve yanıt vererek onaylarız.
